SAIMAA


Saimaan alue Kaakkois-Suomessa tarjoaa mahdollisuudet moneen. Todellista luonnonrauhaa rakastaville Saimaa antaa lupauksensa.
Imatran ja Lappeenrannan alueella on paljon erilaisia mahdollisuuksia harrastamiseen mm. vaellusta, pyöräilyä, purjehdusta ja melontaa.LAPPI


Lappi tarjoaa erämaan henkeä ja tunturimaisemia. Syksyllä ruskavaellukset antavat upean väriloiston ja tunnelman. Kesäisin pääsee kokemaan yöttömän yön tunnelman.

Keväisin lappi on hiihtovaeltajan unelmakohde keväthankineen. Lappi antaa varman kosketuksen lumeen, jota meillä suomessa ei voi enää pitää itsestään selvänä. Ruotsin lapissa ja Norjan lapissa tunturimaisemat vaihtuvat vuorimaisemiin ja Norjan puolella pääsee kokemaan myös jäätiköitä ja isoja huppuja.AOSTAN LAAKSO


Aostan laaksossa on loistavat olosuhteet hiihtovaelluksia sekä vuoristovaelluksia ajatellen. Talvisin hiihtovaelluksia voi tehdä päivän reissuja tai pidempiä yön yli kestäviä retkiä. Aostan kylä on tunnelmallinen 35 000 asukkaan kaupunki, josta löytyy kivoja kauppoja ja kahviloita.

Ravintoloissa on tarjolla Aostan laakson perinneruokia ja Italialaisia herkkuja. Kesäisin Italian suurin kansallispuisto National park Grand Paradisco. 4000m korkealle ulottuva Grand Paradicso on hieno vuoristovaelluskohde.

Läheltä löytyy myös maastohiihdon maailmancupista tuttu pieni tunnelmallinen kylä Cogne, jossa on erinomaiset mahdollisuudet jääkiipeilyyn. Cognen jäätyneet vesiputoukset luovat kuvan kauniit puitteet jääkiipeilyyn, ja sinne saapuvat kiipeilijät tulevat kauemmastakin matkasta Cogneen. Alue on myös hyvä vaelluskohde ja soveltuu myös hiihtovaelluksille. Järjestämme räätälöityjä jääkiipeilymatkoja Gognaan.CHAMONIX


Chamonix tarjoaa kaikkea mitä alppikylästä voi unelmoida. Tunnelma itse kylässä antaa huikean tunteen, kun ollaan isojen vuorien ympäröimänä. Chamonixin kylästä löytyvät vaihtoehtoja runsaasti ja ravintolat tarjoavat erimaiden makuelämyksiä, sekä myös tietysti perinteistä ranskalaisia herkkuja. Shoppailun ohella kahvilassa pistäytyminen antaa todellisen ranskalaisen alppikylätunnelman.

Chamonix tarjoaa huikeat hiihto- ja kiipeilymahdollisuudet. Rinnealuita löytyy reilusti ja suoraan useimmilta hisseillä pääsee myös harrastamaan offpiste hiihtoa ja Chamonix tunnetaankin vapaalaskijoiden keskuudessa.

Kuuluisa Vallee Blance, joka on 20km pitkä off-piste jäätikkö laskukohde on helposti saavutettavissa. Kabiinihissi vie sinut euroopan toiseksi korkeimmalle paikalle Aiguille di Midille, jonne voi päästä hissin avustuksella Aiguille di Midiltä on huikeat maisemat kauas Italian puolelle, sekä myös euroopan korkeimmalle vuorelle Mont Blancille. Jäätikkö tarjoaa rauhallisen ja kunnioittavan ilmapiirin vuorien keskellä.